Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2022. Február 08. 09:15, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.


A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy járműszerelvény közlekedett Szolnok külterületén a 4-es számú főúton 2022. február 7-én 21 óra 15 perc körül. Haladása során későn észlelte az előtte már - forgalmi okból, vészvillogóval – álló járműoszlopot és nekiment a sor végén lévő járműszerelvénynek, amely az ütközés lendületétől nekiütközött az előtte álló személygépkocsinak, melyet nekitolt és beszorított az előtte álló járműszerelvény hátuljába. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján - személyi sérülés nem történt.

Kérjük a járművek vezetőit, hogy haladási sebességük megválasztása során mindig vegyék figyelembe az út- és látási viszonyokat és a megfelelő követési távolságot minden körülmények között tartsák be! A megelőzés a legjobb és legbiztosabb eszköze a balesetek elkerülésének.

…hogy mindenki hazaérjen!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.