Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2022. Március 14. 13:59, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Két baleset, súlyos sérülések, ittasság.

Az elmúlt 24 órában történt.


Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Amint arról korábban hírt adtunk, több személy megsérült abban a balesetben, ami a 3221-es számú úton történt 2022. március 13-án 13 óra 30 perckor. Kunhegyes felől Abádszalók irányába haladt autójával egy 48 éves férfi, amikor egy álló jármű kikerülésébe kezdett, és a manőver során összeütközött a szemből érkező személygépkocsival. A férfi és egyik utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos, valamint a másik utasa és a szemből közlekedő jármű vezetője könnyű sérülést szenvedtek a baleset következtében.

Súlyos sérülést szenvedett az 40 éves férfi is, aki a tegnapi napon 19 óra 10 perckor robbanómotoros kerékpárral esett el Törökszentmiklós belterületén. Haladása során elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és nekiütközött egy vasúti átjárót előjelző táblának. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:00, szerda | Helyi

NÉPSZERŰ A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS

Páratlan helyszínen páratlan kiállítás, valószínűleg ez a párosítás a siker titka.

2024. Május 15. 11:25, szerda | Helyi

Leégett egy garázs Kenderesen

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton.

2024. Május 15. 11:00, szerda | Helyi

ELKEZDŐDÖTT A KIVITELEZÉS

Elkezdődött a szennyvíz-gerincvezeték kiépítése a Baross utcában. A helyszínen Karcagi–Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője adott bővebb tájékoztatást a fejlesztésről televíziónknak.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

BESZÁMOLÓT TARTOTTAK

A tavaszi pedagógiai program keretén belül tartottak beszámolót arról, hogy milyen eredménnyel zárult a Kunok útját járva elnevezésű nevelési, személyiségfejlesztési projekt.