Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2022. Április 04. 20:07, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett Mezőhék irányából Mezőtúr felé 2022. április 3-án 10 óra 10 perc körül. A sofőr – eddig tisztázatlan körülmények között – elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára hajtott, majd onnan a vízelvezető árokba csapódott és felborult. A baleset következtében a gépjárművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy tiszatenyői lakos személygépkocsival közlekedett Törökszentmiklós külterületén 2022. április 3-án az éjjeli órákban, amikor az úttest jobb oldaláról egy őz ugrott a jármű elé. A sofőr, hogy az ütközést elkerülje, fékezett, balra rántotta a kormányt, majd a vízelvezető árokba csapódott. A gépkocsivezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett és a járműben anyagi kár keletkezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:00, csütörtök | Helyi

ÁTADÁSRA KERÜLT A KARCAG VÁROS KÖZBIZTONSÁGÁÉRT DÍJ

A Karcag Közbiztonságáért Díjat idén Antal Júlia rendőr alezredes vehette át Szepesi Tibor polgármestertől.

2024. Május 15. 14:00, szerda | Helyi

NÉPSZERŰ A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS

Páratlan helyszínen páratlan kiállítás, valószínűleg ez a párosítás a siker titka.

2024. Május 15. 11:25, szerda | Helyi

Leégett egy garázs Kenderesen

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton.

2024. Május 15. 11:00, szerda | Helyi

ELKEZDŐDÖTT A KIVITELEZÉS

Elkezdődött a szennyvíz-gerincvezeték kiépítése a Baross utcában. A helyszínen Karcagi–Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője adott bővebb tájékoztatást a fejlesztésről televíziónknak.