Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2022. Április 25. 08:04, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen. A férfi személygépkocsival közlekedett Jászberény belterületén 2022. április 24-én 1 óra 20 perc körül, mikor az autó megcsúszott az úttesten, és az út melletti villanyoszlopnak csapódott. Személyi sérülés nem történt. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a gépkocsivezetőt előállították további mintavételre, és vezetői engedélyét elvették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.