Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2022. Július 17. 09:26, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 27 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az egyik szolnoki nagyáruházból érkezett a bejelentés, miszerint 2022. július16-án, a reggeli órákban egy vásárló a kézi kosárba két darab elektromos szakállvágót tett, majd az áruházból fizetés nélkül távozni készült, azonban a biztonsági őr visszatartotta. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a jogsértő néhány nappal korábban szintén járt az áruházban, akkor az önkiszolgáló kasszánál három darab férfi borotvát beolvasott, azonban a termékeket nem fizette ki, majd az áruházból kisétált. A férfi előállításra került a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 17:08, kedd | Helyi

Vármegyei tűzoltókat ismertek el

Május 10-én tartotta Szent Flórián napi ünnepségét a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnokon. Az eseményen a vármegyei települések polgármesterei adtak át elismeréseket.

2024. Május 14. 15:00, kedd | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KARCAGI NYUGDÍJAS BARÁTOK EGYESÜLETE

Közgyűlést tartott a Karcagi Nyugdíjas Barátok Egyesülete a Lovagi Udvarban.

2024. Május 14. 12:00, kedd | Helyi

KÚTBA ESTEK A BÁRÁNYOK

Kútba esett két bárány Törökszentmiklós határában. A helyi tűzoltók hamar kimentették az állatokat, ám egyikük számára azonban mégis végzetes lett a nap.

2024. Május 14. 09:00, kedd | Helyi

90. SZÜLETÉSNAPJÁN KÖSZÖNTÖTTÉK

90. születésnapján, otthonában köszöntötte Hajdu Istvánné Czombos Máriát családja és Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere, valamint dr. Zsembeliné Kovács Mária anyakönyvvezető.