Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. December 09. 10:20, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a megye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. december 8-án 7 óra 55 perckor Kunszentmárton belterületén. Haladása során a Táncsics Mihály utca és Kossuth Lajos út kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a balról érkező kerékpárosnak és elütötte. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a védett úton közlekedő kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig tartsák be az elsőbbségi szabályokat! A kereszteződésbe csak akkor hajtsanak be, ha meggyőződtek arról, hogy az elsőbbséget megadták vagy megkapták!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.