Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Február 07. 15:06, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 5 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy atkári lakos ellen. A tehergépkocsival közlekedő 56 éves férfit a rendőrök 2023. február 6-án 12 óra körül ellenőrizték Jászárokszállás belterületén. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A jogsértőt előállították a Jászárokszállási Rendőrőrsre további mintavételre, valamint megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben, majd meghallgatását követően őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:00, szerda | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT SZOMSZÉDJÁRA

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta egy 71 éves törökszentmiklósi férfi letartóztatását,

2024. Május 07. 17:25, kedd | Helyi

Kiskorúakat rabolt ki este, másnap hajnalban már őrizetbe vették majd le is tartóztatták

Tiszafüredi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a vármegyei kisközségben lakó 19 éves férfinak a letartóztatását, aki 2 kiskorútól – őket veréssel fenyegetve – csikart ki készpénzt.

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

KUTYÁS MAJÁLIS TISZAFÜREDEN

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.

2024. Május 07. 14:39, kedd | Helyi

Kunyhó égett Karcagon

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméter alapterületű épület kedd reggel Karcagon, a Partoskert 1 utcában.