Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Február 16. 08:37, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Szolnoki Rendőrkapitányság őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatott ki egy újszászi lakost 1 rendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, és 2 rendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves férfit korábban több járásbíróság is eltiltotta jogerősen a vezetéstől. A férfi ennek ellenére volán mögé ült és így vett részt a közúti közlekedésben. Tavaly kétszer is előfordult, hogy a rendőri intézkedések alól kivonta magát, melynek során több súlyos, a közlekedés biztonságára veszélyt jelentő közlekedési szabálysértést követett el.

A jogsértő, az ellene folyamatban lévő eljárásban a szabályszerű idézések ellenére nem jelent meg a nyomozóhatóság előtt, ezért 2023. február 15-én a rendőrök elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:00, szerda | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT SZOMSZÉDJÁRA

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta egy 71 éves törökszentmiklósi férfi letartóztatását,

2024. Május 07. 17:25, kedd | Helyi

Kiskorúakat rabolt ki este, másnap hajnalban már őrizetbe vették majd le is tartóztatták

Tiszafüredi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a vármegyei kisközségben lakó 19 éves férfinak a letartóztatását, aki 2 kiskorútól – őket veréssel fenyegetve – csikart ki készpénzt.

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

KUTYÁS MAJÁLIS TISZAFÜREDEN

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.

2024. Május 07. 14:39, kedd | Helyi

Kunyhó égett Karcagon

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméter alapterületű épület kedd reggel Karcagon, a Partoskert 1 utcában.