Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2023. Március 17. 09:07, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 3 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra. Elmondta, hogy 2023. március 16-án a délelőtti órákban egy 23 éves zagyvarékasi férfi 54.030 forint értékű áruval pakolta meg a bevásárló kocsiját, majd kihasználva, hogy a mozgásra nyíló bejárati ajtón át épp egy vásárló ment be az üzletbe, fizetés nélkül próbált meg távozni – sikertelenül.

A kiérkező rendőrök az árucikkeket lefoglalták és a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a lopott értékek közül a whiskyt már húsvétra szánta.

Címkék: #karcag tv, lopás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 05:01, hétfő | Helyi

BETÖRT, MERT AHHOZ VOLT KEDVE

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt.

2023. Március 27. 05:00, hétfő | Helyi

EGYÜTT INDULTAK LOPNI A ROKONOK

A három rokon lopni indult, végül rablás megalapozott gyanúja miatt kerültek őrizetbe.

2023. Március 26. 20:32, vasárnap | Helyi

Tavaszköszöntő kazak koncert

A kazah Nauryz - napéjegyenlőség - ünnepét tartották Karcagon az Ifjúsági házban a kazah Arnau - etno-folk együttes közreműködésével.

2023. Március 26. 05:01, vasárnap | Helyi

TISZA-TAVI ADOMÁNY ÉRKEZETT

Ruha, bútor és tápszeradományt kapott a Karcagi Családsegítő Szolgálat. Az adományt Szepesi Tibor polgármester és a családsegítős munkatársak vették át.