Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2023. Április 12. 09:42, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 7 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy szolnoki lakos 2023. április 11-én 9 óra 32 perckor Tószeg belterületén a várakozási helyzetéből kívánt hátramenetben elindulni személygépkocsival. A manőver végrehajtása során a gépkocsi jobb hátsó részével érintőlegesen nekiütközött egy járássegítővel közlekedő idős nőnek. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy hátramenetet mindig kellő körültekintéssel végezzenek! Amennyiben a személy- és vagyonbiztonság megkívánja a manőver végrehajtásához a járművezetőnek gondoskodnia kell arra alkalmas irányító személy közreműködéséről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.