Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2023. Április 17. 15:51, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből.

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 10 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 19 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy bácsalmási lakos közlekedett személygépkocsival a 4513-as úton Csongrád irányából Csépa felé 2023. április 14-én délután. Haladása során a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, lehajtott az úttestről és egy fának ütközött. Az ütközéstől az autó megpördült és nekiütközött a vele szemben közlekedő, majd a vele azonos irányból érkező személygépkocsinak. A baleset következtében az egyik gépkocsi három utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök megállapították, hogy a 20 éves bácsalmási férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.