Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2023. Április 19. 16:01, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi férfi közlekedett személygépkocsival 2023. április 18-án 21 óra 55 perckor, Szolnok belterületén a Madách utcában. Haladása során nem követte az út vonalvezetését és nekiütközött a menetiránya szerinti jobb oldalon parkoló gépkocsinak, melyet neki tolt az előtte parkoló járműnek. A férfi tovább haladva még két parkoló gépjárműnek ütközött érintőlegesen. A baleset során személyi sérülés nem történt, az érintett járművekben anyagi kár keletkezett. A helyszínen a rendőrök a 46 éves sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak mely pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértőt további mintavételre előállították, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben az utakon! A vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyásoltságában történő járművezetés nem csak életveszélyes, de büntetendő is! A felelőtlen sofőrök nemcsak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik! Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tudatosan tartsák be a KRESZ szabályokat!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.