Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2023. Augusztus 11. 15:41, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászladány belterületén 2023. augusztus 10-én a déli órákban. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, lehaladt az útárokba, egy villanyoszlopnak ütközött és a tetejére borult. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 23 éves járművezető úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az egyenruhások előállították a jogsértőt, akivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt nyomozást rendeltek el.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás. 

2023. December 03. 05:02, vasárnap | Helyi

TEHERAUTÓ GÁZOLT GYALOGOST MEZŐTÚRON

Baleset történt a Puskin utca és az Eper utca kereszteződésénél Mezőtúron, gyalogost gázolt egy teherautó. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2023. December 03. 05:01, vasárnap | Helyi

KEZDETÉT VETTE AZ ADOMÁNYGYŰJTÉS

Nt. Koncz Tibor esperessel beszélgettünk az idei adományozás menetéről.

2023. December 03. 05:00, vasárnap | Helyi

EGY HÓNAP ALATT 10 BICIKLIT LOPOTT

A rendőrök a jászladányi polgárőrök közreműködésével fogták el azt a jászkiséri férfit, aki az elmúlt hónapban 10 biciklit lopott el.