Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2023. Augusztus 18. 21:47, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 7 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy kunmadarasi lakos közlekedett személygépkocsival 2023. augusztus 17-én este Szolnok belterületén a Boldog Sándor István körúton. Haladása során a 29 éves férfi az Ady Endre út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő gépkocsinak, és az autó bal hátsó részének nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a kunmadarasi férfi úgy közlekedett a személygépkocsival, hogy arra másik jármű rendszámtáblája volt felszerelve.

A rendőrök a sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 17:49, szerda | Helyi

Ittasan okozott maradandó fogyatékosságot

A Szolnoki Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy – a cselekmény elkövetésekor – 20 éves szolnoki férfival szemben maradandó fogyatékosságot okozó ittas járművezetés miatt.

2023. December 06. 17:16, szerda | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2023. December 06. 17:03, szerda | Helyi

BETÖRT A SULIBÜFÉBE

Egy jászkiséri fiatal három darab két deciliteres üdítő miatt tört be egy sulibüfébe.

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«