Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2023. Augusztus 25. 21:15, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 4 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy penci lakos közlekedett személygépkocsival a 4204-es úton Örményes irányából Kuncsorba felé 2023. augusztus 24-én délután. Haladása során nem tartott kellő oldaltávolságot a vele szemben közlekedő gépkocsi mellett és érintőlegesen összeütköztek. Az ütközés következtében mindkét gépkocsi visszapillantó tükre letört, illetve a penci férfival szemben közlekedő autó bal első ablaka teljes egészében betört, és a gépkocsi utasa könnyű sérülést szenvedett. A 49 éves férfi megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A térfigyelő kamerák felvételei alapján a rendőrök rövid időn belül azonosították az okozó gépkocsit, majd annak vezetőjét, akinek segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt kell felelnie.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.