Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Augusztus 28. 17:28, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt 3 napban a megye rendőrei 7 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő 28 éves jászfényszarui lakost ellenőriztek a rendőrök Jászberényben 2023. augusztus 24-én 23 óra körül. A rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Hatvani Járásbíróság 10 hónapra eltiltotta a gépjárművezetéstől. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a Jászberényi Rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ugyancsak eltiltás hatálya alatt ült volán mögé az az 54 éves helyi lakos, akit a járőrök 2023. augusztus 27-én a délutáni órákban ellenőriztek Szolnok belterületén. A férfit a Szolnoki Rendőrkapitányság tiltotta el a gépjárművezetéstől, ráadásul a rendőrök azt is megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a jogsértőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.