Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. Szeptember 04. 10:17, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 10 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászboldogházi lakos közlekedett személygépkocsival 2023.szeptember 1-én 14 óra 7 perckor Jászberény belterületén, a Nagykátai úton. Haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból megállni szándékozó járművet, és hátulról nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jászboldogházi sofőr 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, őt az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval Újszász külterületén, a 32-es számú főúton 2023. szeptember 1-én 18 óra 45 perckor. Haladása során balra kívánt kanyarodni Újszász irányába, azonban nem biztosított elsőbbséget az egyenesen Zagyvarékas irányába haladó személygépkocsinak, és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kanyarodó jármű sofőrje, és az egyenesen haladó személyautó utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, a járművekben dologi kár keletkezett.

Egy mezőtúri lakos közlekedett személygépkocsival, 2023. szeptember 3-án 7 óra 55 perckor a 46-os számú főúton, Törökszentmiklós irányából Mezőtúr felé. Haladása során a 20. kilométerszelvénynél meg akarta előzni az előtte közlekedő személygépkocsit és az az előtt haladó mezőgazdasági vontatót. Az előzési manőver során balra kormányozta járművét és a lecsúszott az úttestről, a jármű többször átfordulva állt meg. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű sofőrje 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 14:36, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. December 04. 05:01, hétfő | Helyi

A VÍZKÉSZLETEK NÖVELÉSÉN A HANGSÚLY

A klímaváltozás káros következményeinek mérséklése a legfőbb célja az Európai Unió és hazánk 530 millió forintos támogatásával megvalósuló projektnek.

2023. December 04. 05:00, hétfő | Helyi

HOMÁLYOSAN EMLÉKEZTEK A TANÚK

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal 47 éves karcagi férfivel szemben, aki egy ütéssel ölte meg idős áldozatát a karcagi kocsma előtt.

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás.