Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Szeptember 04. 10:17, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 10 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászboldogházi lakos közlekedett személygépkocsival 2023.szeptember 1-én 14 óra 7 perckor Jászberény belterületén, a Nagykátai úton. Haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból megállni szándékozó járművet, és hátulról nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jászboldogházi sofőr 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, őt az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval Újszász külterületén, a 32-es számú főúton 2023. szeptember 1-én 18 óra 45 perckor. Haladása során balra kívánt kanyarodni Újszász irányába, azonban nem biztosított elsőbbséget az egyenesen Zagyvarékas irányába haladó személygépkocsinak, és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kanyarodó jármű sofőrje, és az egyenesen haladó személyautó utasa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, a járművekben dologi kár keletkezett.

Egy mezőtúri lakos közlekedett személygépkocsival, 2023. szeptember 3-án 7 óra 55 perckor a 46-os számú főúton, Törökszentmiklós irányából Mezőtúr felé. Haladása során a 20. kilométerszelvénynél meg akarta előzni az előtte közlekedő személygépkocsit és az az előtt haladó mezőgazdasági vontatót. Az előzési manőver során balra kormányozta járművét és a lecsúszott az úttestről, a jármű többször átfordulva állt meg. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű sofőrje 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.