Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2023. Szeptember 07. 08:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászberény belterületén 2023. szeptember 6-án délelőtt, mikor ellenőrizték a rendőrök. Az egyenruhások megállapították, hogy a férfi úgy közlekedett a gépkocsival, hogy a járművezetéstől korábban eltiltotta a Jászberényi Járásbíróság. A rendőrök a sofőr ruházatátvizsgálása során kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. A 28 éves férfivel szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A jogsértőt előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 17:49, szerda | Helyi

Ittasan okozott maradandó fogyatékosságot

A Szolnoki Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy – a cselekmény elkövetésekor – 20 éves szolnoki férfival szemben maradandó fogyatékosságot okozó ittas járművezetés miatt.

2023. December 06. 17:16, szerda | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2023. December 06. 17:03, szerda | Helyi

BETÖRT A SULIBÜFÉBE

Egy jászkiséri fiatal három darab két deciliteres üdítő miatt tört be egy sulibüfébe.

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«