Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2023. December 07. 19:17, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy jászfelsőszentgyörgyi férfi személygépkocsival közlekedett Jászberényben december 6-án a hajnali órákban, amikor a rendőrök ellenőrizték. Az egyenruhások megállapították, hogy a járműre helyezett rendszám egy másik személyautóhoz tartozik. A gépkocsi átvizsgálása során a rendőrök kábítószer gyanúját keltő, alufóliába csomagolt fehér port találtak, valamint a sofőr ruházata is tablettát és alufóliába csomagolt sárga színű port rejtett. A hatósági jelzést és a gyanús anyagokat lefoglalták. A 39 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt nyomoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

BESZÁMOLÓT TARTOTTAK

A tavaszi pedagógiai program keretén belül tartottak beszámolót arról, hogy milyen eredménnyel zárult a Kunok útját járva elnevezésű nevelési, személyiségfejlesztési projekt.

2024. Május 14. 17:08, kedd | Helyi

Vármegyei tűzoltókat ismertek el

Május 10-én tartotta Szent Flórián napi ünnepségét a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnokon. Az eseményen a vármegyei települések polgármesterei adtak át elismeréseket.

2024. Május 14. 15:00, kedd | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KARCAGI NYUGDÍJAS BARÁTOK EGYESÜLETE

Közgyűlést tartott a Karcagi Nyugdíjas Barátok Egyesülete a Lovagi Udvarban.

2024. Május 14. 12:00, kedd | Helyi

KÚTBA ESTEK A BÁRÁNYOK

Kútba esett két bárány Törökszentmiklós határában. A helyi tűzoltók hamar kimentették az állatokat, ám egyikük számára azonban mégis végzetes lett a nap.