Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2023. December 18. 13:26, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A vármegye rendőrei az elmúlt három napon négy személyt értek tetten bűncselekmény elkövetésén, valamint három személyt előállítottak, mert elfogató parancs volt ellenük érvényben, továbbá négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy abonyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon 2023. december 16-án kora este, mikor ellenőrizték a rendőrök. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a 46 éves férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették.

A törökszentmiklósi rendőrök egy személygépkocsit akartak ellenőrizni Tiszapüspöki egyik kereszteződésénél 2023. december 15-én este, azonban a sofőr a szolgálati gépkocsi fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és továbbhajtott. Messzire nem jutott, mert egy földúton elakadt az autóval és a rendőrök elfogták. Megállapították, hogy a 18 éves férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a Szolnoki Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől, valamint a gépkocsin nem volt rendszámtábla, mivel azt korábban kivonták a forgalomból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 14:00, szerda | Helyi

NYÁRI TÁBOR A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

Egy-egy nyári tábor komoly költségeket tud róni a családokra.

2024. Július 17. 11:00, szerda | Helyi

TARTÁLYKOCSIBA CSAPÓDOTT

Tartálykocsiba csapódott egy kocsi Tiszatenyőnél. Az autó sofőrjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

2024. Július 17. 07:00, szerda | Helyi

NOSZTALGIA BEJÁRÁS

Nosztalgia- bejárás. Egykori bölcsődéseit várta intézménybejárásra a Manóliget nevet viselő bölcsőde.

2024. Július 16. 19:45, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.