Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 26. 09:02, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 órában történt.

A vármegye rendőrei az elmúlt három napban 12 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 7 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök, melyek közül 1 halálos, 4 könnyű sérüléssel végződött.

Egy személyautóval közlekedő helyi lakost ellenőriztek a rendőrök 2024. február 25-én délután, Tiszaszőlősön. Az egyenruhások a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, valamint megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. További mintavételre előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval 2024. február 25-én este Jászkiséren, majd egy útkereszteződésben villanyoszlopnak ütközött. A baleset során a járműben tartózkodó két utas megsérült. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy zéró tolerancia van érvényben Magyarországon az ittas gépjárművezetőkkel szemben. Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is. Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik, csakúgy, mint azok akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel mégis járműbe ülnek és részt vesznek a közúti közlekedésben. Kérjük, hogy a saját és a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága érdekében tartsák be a szabályok!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.