Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Március 18. 09:24, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 órában történt.

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 12 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 8 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy abonyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon 2024. március 16-án délelőtt, mikor a rendőrök ellenőrizték. A 29 éves férfi úgy közlekedett a gépkocsival, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Szintén engedély nélkül közlekedett az a jászfényszarui lakos, akit március 17-én este ellenőriztek a rendőrök Jászberényben. Mindkét sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra, és meghallgatásukat követően őrizetbe vették.

Címkék: police, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

dén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.