Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Szeptember 01. 09:58, szerda | PR
Forrás: (x)

Hogyan tároljunk okosan? 5 lakberendezési tipp a nagyobb tér érdekében (x)

Hogyan tároljunk okosan? 5 lakberendezési tipp a nagyobb tér érdekében (x)

A koronavírus okozta bezártság egyik velejárójaként többen a lakásuk berendezésére költötték a félretett pénzüket.

Átalakult az életterünk, hisz ezzel párhuzamosan egyre többen kezdtek el otthonról dolgozni, így ha már a karantén a négy fal közé kényszerítette az embereket, szívesebben tették/teszik ezt egy olyan környezetben, ahol jól is érzik magukat.

Legyen szó bútoráruházak, családi webáruházak termékeiről vagy egyedi design darabokról, az alábbi ötletek mindenki számára hasznosak lehetnek.

Terjeszkedjünk felfelé!

Egy létra láttán hajlamosak vagyunk kerti munkákra vagy esetlegesen a könyvtárakra asszociálni. Pedig ez a hétköznapi elem egyre nagyobb népszerűségnek örvend a modern belsőépítészetben. Aki valaha élt a főváros pesti részén, az jól tudja, hogy a lakások nagy része 3 méteres belmagassággal rendelkezik, amit a legtöbben nem használnak ki. Merjünk vásárolni olyan magas szekrényeket, amilyet csak akarunk és adjon nekik egy modern létrát, hogy hozzáférjünk a holt térhez, hogy ezáltal a legtöbbet hozzuk ki minden négyzetcentiméterből.

Falba rejtett tér

Egy egyszerű kis hálószobai tárolási trükk a nagyobb tárolóelemek illesztése a falakba, hogy csökkentsük a fal láthatóságát. Ez lehet olyan egyszerű, mint a szabadon álló bútorok festése a hátsó falak festési színéhez igazodva, vagy a beépített tárolófal választása, amely leképezi a többi falakon használt színeket. Ha az esztétikai megfontolás mellett a funkcionalitást is szeretnénk előtérbe helyezni, érdemes elgondolkodni a lépcsők alatti tér kihasználására is, amelyhez nem csak a tetőtéri lakások, hanem a galériás lakások is előnyt élveznek.

Nemcsak esztétikus, de praktikus is!

Bármennyire tűnik ódivatúnak első hallásra, ha tárolásról van szó ne becsüljük alá a komódot, éjjeliszekrényt. Az éjjeliszekrény számos formát és funkciót ölthet, céljai kétségkívül eltérőek a hálószobák között. Az összeillő tárolók segítenek kiegyensúlyozni a teret és egyuttal szállodai hangulatot kölcsönözni annak. Az alacsonyan függő világítás és a szekrény fölött lebegő tükrök szintén szép stílusjegyek, amelyek mélységet és érdeklődést kölcsönözhetnek az éjjeli lámpák és a falfestmények alternatívájaként.


Mi lehet az ágy alatt?

Az ágy alatti hely gyakran kárba veszik. Válasszunk egy ágyat, amely alatt beépített fiókok vannak vagy szerezzünk be néhány ágy alatti tároló dobozt (számtalan áruházba kaphatók ilyenek), amelyek alul elhelyezhetők. Ezután takarjuk le az ágyat egy párnahuzatba, hogy a szoba ne tűnjön túl zsúfoltnak.

Címkék: komód, tárolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.