Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 28. 13:41, péntek | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mik azok a támpontok, amikre érdemes odafigyelni, ha karikagyűrű választásra adja az ember a fejét?

Hiszen nem kis döntés, ha valakivel össze szeretnénk kötni az életünket, ugyanígy az sem, amikor ki kell választani azt az ékszert, amit életünk végéig viselni fogunk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyat válasszunk, ami tükrözi a személyiségünket, illik az ízlésünkhöz, és nem utolsó sorban kényelmes viselni.

A jegygyűrű, az esküvő napjától kezdve egy állandó kiegészítő lesz a mindennapjainkban. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan anyagból készüljön, ami kényelmes, nem vagyunk rá allergiásak, ezért nyugodtan hordhatjuk. Színét tekintve célszerű, ha olyan, ami minden ruhához viselhető, jól kiegészíti a megjelenésünket. Természetesen ebben közrejátszik az is, hogy mi praktikus a hétköznapokban. Hiába szeretnénk csillogó, köves karikagyűrűt, ha például egy óvodában dolgozunk dajkaként, és emiatt nem kifejezetten praktikus választás. Vagy ha fizikai munkát végzünk, akkor érdemes az egyszerűbb mellett letenni a voksunkat, mivel így kisebb az esélye, hogy kár éri a köveket. Ugyanez vonatkozik az intenzív sportra egyaránt, mivel ott sem praktikus, ha vastag és esetleg megüthetjük valamivel a köveket, amik ezáltal elmozdulnak, deformálódnak.

Anyagát tekintve mindegyik karikagyűrű edzett, strapabíró anyagból készül, de az idők folyamán ápolásra szorul, hiszen az esetleges karcok és ütődések miatt akár a kövek is kieshetnek. Természetesen nem mindegy, hogy hol vásároljuk meg az örök szerelem jelképét, de ha a Karikagyuru.hu oldalon keresgélünk, nem érhet csalódás, garantált a jó minőség.

Természetesen a másik nagyon fontos szempont, hogy olyan színű és formájú legyen, amit szívesen viselünk minden nap. Ez egy nagyon fontos kompromisszum, mivel hiába alkot 2 ember egy párt, attól még bizonyos igények eltérhetnek egymástól. Éppen ezért fontos, hogy olyat válasszunk, ami mindkettőnknek megfelel. Sajnos gyakran hallani, hogy az egyik fél nem viseli a jegygyűrűjét a hétköznapokban, mivel kényelmetlen bizonyos feladatok ellátása kapcsán. Nagyon fontos tehát, hogy mindkét fél igénye előtérbe kerüljön, ez lehet akár az első, komoly, felelősségteljes KÖZÖS döntés.

Végül pedig mindenképp legyen jó a karikagyűrű mérete, mert, ha lötyög az ujjunkon, nagyon könnyen elveszíthetjük, ha pedig kicsi, akkor bizonyos élettani változásoknál – mint amilyen a terhesség is – könnyen lehet, hogy csak ékszerész tudja levarázsolni az ujjunkról. Valószínűleg senki nem kockáztatná szívesen azt a gyűrűt, amit élete párja húzott az ujjára az oltárnál, ezért elengedhetetlen a tökéletes méretválasztás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.