Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Szeptember 16. 08:12, péntek | PR
Forrás: (x)

Hogyan viseljünk nyári ruhát ősszel? Adunk néhány tanácsot!

Hogyan viseljünk nyári ruhát ősszel? Adunk néhány tanácsot!

Hagyománnyá vált, hogy amikor az időjárás hűvösebbre fordul, bedobozoljuk a nyári ruhákat, és a lehető legmagasabb polc védelmébe helyezzük őket.

Szépen lassan lecseréljük az ujjatlan blúzokat pulóverekre, a rövidnadrágokat pedig farmerekre. Az őszi divat azonban nem korlátozódhat csak a kabátokra, a vastag garbókra és a masszív csizmákra. Akár hiszed, akár nem, egész évben nyugodtan viselheted kedvenc szandálodat, crop topodat vagy virágos szoknyádat, a blog CCC inspiráló, trendi divattippjei hathatós segítséget nyújthatnak neked a témában.

Blézer és crop top

A szezon egyik legmenőbb trendje a melltartó vagy crop top viselése a túlméretezett szabású blézerek alatt. A Jacquemus márka kreatív igazgatója még egy lépéssel tovább ment, és a 2022-es őszi/téli kollekcióban a rövid szexi crop top felsőket nehéz báránybőr kabátokkal kombinálta. Ezt a kombinációt különösen a modellek szerették, például Emily Ratajkowski és Gigi Hadid – partikon és üzleti találkozókon is előszeretettel viselik őket. Ezzel persze hatékonyan prezentálják, hogy egy érzéki melltartó egy nagyobb felsővel párosítva alkalomtól függetlenül jól fog működni neked is. Próbáltad már? Csekkold a blog CCC népszerű tanácsait, és értesülj első kézből a legtrendibb divatinspirációk kapcsán!

Szandál és zokni

A magassarkú és a zokni kombinálása továbbra is divatos – mindegy is, hogy ki indította el a modelleket a kifutón ilyen kombinációban, és hogy terjedt el ez az igencsak furcsa divathullám. Kezdetben megoszlottak a vélemények a designer „csínyéről”, ma már az it-lányok is kompatibilisnek értékelik ezt a párosítást: szandált, „öszvért”, magassarkút hordanak sportzoknival. Neked hogy tetszik ez a direktíva? Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a CCC üzleteiben, akár az online, akár a személyes vásárlás útján indulsz neki a shoppingos túrádnak, mindig megtalálod a legújabb trendek inspirációit, így bármikor ihletet meríthetsz egy bevásárlás alkalmával. Mikor vágsz bele?

Bermuda és csizma

Tedd félre a chinót és a farmert későbbre. Az ősz kezdete még mindig bermudaszezon! Ezeket enyhén hippi stílusban, hosszú szárú, lapos bőrcsizmákkal viseljük – az irodai változatot tökélyre emeli egy lazán gombolt ing és nyitott zakó kombináció. Ha vizuálisan karcsúsítani szeretnéd a lábad, válassz lazább szabású rövidnadrág modelleket.

Ruha és garbó

Rövid, hosszú, légies vagy testhezálló – a szabás ebben az esetben nem számít. Továbbra is szeretjük a vékony, spagettipántos ruhákat, amelyeket az őszhöz igazítva vastagabb, garbós pulóvereken hordunk. És tudod, hogy mi a non plus ultra? Hogy a vaskos felső a légies, csajos alsóval kombinálva óriási szabadságot biztosít számodra a cipőválasztás frontján. Az idei szezonban preferáld a térdig érő kockás ruhákat, a leopárd mintát vagy a pöttyöket. Olvass tovább a blog CCC útmutatójában, és műveld ki magad a nyári ruhák őszi viselése kapcsán! A fenntarthatóság úgy is jól jön manapság, és így legalább csak cipőkbe kell újra és újra befektetned! Nem is rossz, ugye?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat