Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Február 28. 14:56, kedd | Helyi

Hónapokig készültek nagy titokban

Hónapokig készültek nagy titokban

Hónapokig készültek nagy titokban a Györffy István Katolikus Általános Iskola Györffy Színtársulatának amatőr, bár sokszor már igazi profikat meghazudtoló módon játszó tagjai.

A színtársulatban vannak jelenlegi is volt szülők, pedagógusok, diákok, orvosok, kamionos és vállalkozó. Az idei meglepetésdarabot - Az emberke tragédiáját - pénteken este nyilvános előadáson, majd szombaton is telt házas nézőtér előtt, nagy sikerrel mutatták be a darabot a 21. Györffy Bál előtt.


A Déryné színháztermében megjelenteket Kovács Miklósné igazgató köszöntötte, aki felolvasta dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a bálra küldött gondolatait is. Az emberke tragédiáját (rendezte Posztós Gábor) követő jótékony bálon pedig az iskola diákjainak néptáncos ruháiért gyűjtötték az adományokat - ezt már az igazgatónő mondta el.

Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos egy csokor virággal köszöntötte Pánti Ildikó önkormányzati képviselőt, az iskola nyugalmazott igazgatóját, a Györffy Bálok elindítóját, valamint Szabóné Fábián Évát, a szülői közösség elnökét és Szakályné Kollát Emesét, az iskola pedagógusát a szombati bál és műsor megszervezésében nyújtott segítségükért.

Az iskolaszék nevében Molnár Pál elnök, önkormányzati képviselő azt kívánta, hogy legyen sikeres a bál és a Györffy Színtársulat még 21 év múlva is szórakoztassa előadásával a nagyérdeműt.

Címkék: györffy bál, Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.