Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Október 01. 05:01, vasárnap | Helyi

IDEGES VOLT, RONGÁLT

IDEGES VOLT, RONGÁLT

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy 32 éves tiszabői férfit, aki felgyülemlett feszültségét különböző tárgyakon vezette le, ezzel félmillió forintos kárt okozva.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/motivalatlan-rongalo-orizetben

A Karcagi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint egy tiszabői dohánybolt hőszigetelt üvegét betörték. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a bejelentést megelőző percekben egy férfi megjelent az üzlet előtt, és minden előzmény nélkül ököllel megütötte az utcafront felőli ablakot, mely ennek következtében betört.

Az egyenruhások megtekintették a biztonsági kamera felvételeit és személyismeretüknek köszönhetően beazonosították a feltételezett elkövetőt.
A férfi keresése során a rendőrök észlelték, hogy a Petőfi Sándor út, valamint József Attila út kereszteződésében lévő beton villanypóznára szerelt térfigyelő kamera kábelen a talaj felé lóg, és annak műanyag tartóját megrongálták. A dohányboltnál elkövetett rongáláskor viselt galléros pólót a kamera környékén megtalálták. Megtekintették a térfigyelő kamera felvételeit, amely rögzítette, hogy azt szintén az a férfi rongálta meg, aki a dohánybolt üvegét betörte.

A helyszín közelében elfogták a jogsértőt, és előállították a rendőrkapitányságra. A terhelt elmondta, hogy ideges és feszült volt, majd haragját a kamerán és az ablaküvegen töltötte ki. A nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették. Megállapították, hogy a 32 éves tiszabői férfit két szabálysértési ügyben is körözték, több nap elzárás végrehajtása érdekében.

A Karcagi Rendőrkapitányság rongálás vétség, és kétrendbeli garázdaság vétség elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.