Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2017. Augusztus 06. 21:49, vasárnap | Helyi

Idei sláger a szalóki palacsinta

Idei sláger a szalóki palacsinta

...a hagyományos édes ízűek mellett, a húsos ízesítésűeket is kipróbálhatják a vállalkozó kedvű vendégek.

Abádszalókon a Riviéria Vízisport képviseletében, Pataki Tibor adott interjút nekünk arról, hogy milyen lehetőségek vannak, azoknak a vendégeknek is, akik aktívan szeretnék pihenésüket eltölteni.


Nyilatkozatából kiderült, hogy a Tisza-tó a vízpartot kedvelők Mekkája, gyorsan melegedő vizével. A partról megközelíthető, a strand melletti szakaszon a centrum, ahol a vízi sportok szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek. Fellelhető itt a vízisí, a vízi banán, a jet-ski, a vízi bob, a vízi bicikli, a kajakozás, az óriás csúszda használata. Mindezek kipróbálása felejthetetlen élménnyel gazdagítja a kedves vendéget, Pataki Tibor a Riviéra Vízisport oszlopos tagjának elmondása alapján.
Szó esett arról is, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekek biztonságára, illetve rövid ideig tartó oktatást követően „szállhatnak” vízre a kísérletező kedvű vendégek.
A visszajelzések alapján, mindenki jól érzi magát az itt eltöltött idő alatt és a vízisportok szerelmeseivé válnak a gyakran első nekifutásra induló próbálkozók.

Az abádszalóki pavilonsoron Bukos Péter a palacsintázó üzemeltetőjétől megtudtok, hogy az idei nyáron is nagy sláger a palacsinta. Náluk, a hagyományos édes ízűek mellett, a húsos ízesítésűeket is kipróbálhatják a vállalkozó kedvű vendégek.
A gyerekek a hagyományos ízeket részesítik előnyben, ( kakaós, lekváros ) míg a felnőttek szívesen kísérleteznek az új kínálatból.
A palacsintázó üzemeltetője elmondta, hogy visszatérő vendégei mindig elégedetten távoznak tőle, mert a megszokott színvonal mellett, kedvező árakat is kapnak.

Végh Zoltán a Gyros Büfé üzemeltetője elmondása alapján, még mindig nagy sláger a gyorsan elkészülő gyros, ami elsősorban a fiatalok kedvelt étele ilyenkor a nyári szezonban is a strandokon. Nyilatkozatából kiderült, hogy évek óta visszajáró vendégei nagy elégedettségére szolgál, hogy mindig frissen és kedvező árakon kaphatják meg „gyrosukat”, ami az visszajelzések alapján, az évek múlásával semmit nem veszített a megszokott ízbéli színvonalából, a tulajdonos nagy megelégedésére.

Címkék: abádszalók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 10:00, csütörtök | Helyi

Idén is pályázhatnak az önkormányzati tűzoltóságok

A központi költségvetés idén is támogatást biztosít az önkormányzati tűzoltóságok fejlesztésére, a rendelkezésre álló 225 millió forint felosztására a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot írt ki.

2024. Május 23. 09:58, csütörtök | Helyi

Elöntötte az eső Tiszaföldvár egy részét

A hirtelen lezúdult, nagy mennyiségű csapadék okozott gondot Tiszaföldváron szerda délután, ahol összesen tíz helyen kellett beavatkozni.

2024. Május 23. 07:00, csütörtök | Helyi

VASTAPSSAL ZÁRULT A NÉPTÁNCGÁLA

Népzenétől volt hangos a Déryné Kulturális Központ a XXIV. Györffy Néptánc Gálán.

2024. Május 22. 14:00, szerda | Helyi

SZÉKKEL TÁMADT TANÁRÁRA

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a 17 éves fiatalemberrel szemben, aki 9. osztályos tanulóként a tanórán székkel támadt tanárára.