Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. Szeptember 23. 05:00, szombat | Helyi

IDŐS BÁCSIT RABOLTAK KI SZOLNOKON

IDŐS BÁCSIT RABOLTAK KI SZOLNOKON

Fényes nappal fojtogattak és raboltak ki egy idős bácsit Szolnokon. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

Letartóztattak egy érpataki férfit, aki előbb megvert, majd kirabolt a nyílt utcán egy idős férfit Szolnokon.

A gyanúsított először csak cigarettát kért az áldozattól, aztán magatartása egyik pillanatról a másikra megváltozott: a sértettet több alkalommal megütötte ököllel, fojtogatta, amitől az térdre esett.
A támadó a földön fekvő ember bántalmazását nem hagyta abba, elvette a karóráját és a mobiltelefonját.

Ezt követően a karjánál fogva elrángatta egy kínai üzletbe, ahol vásároltatott magának egy pár cipőt, zoknit és egy pólót. A sértett félelmében átadta a bankkártyáját a gyanúsítottnak, aki egy dohányboltban cigarettát és szeszes italt is vett magának.
Az idős férfi – amint kiszabadult az ismeretlen folyamatos karszorításából – értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a 27 éves feltételezett elkövetőt, akit kihallgattak. Mindent tagadott, annak ellenére, hogy a nyomozók a karórát, a korábban vásárolt pólót, cipőt, zoknit, a dohányterméket és az el nem fogyasztott szeszes italokat lefoglalták tőle.
A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott és bíróság elrendelte letartóztatását.

Címkék: #karcag tv, rablás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 14:36, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. December 04. 05:01, hétfő | Helyi

A VÍZKÉSZLETEK NÖVELÉSÉN A HANGSÚLY

A klímaváltozás káros következményeinek mérséklése a legfőbb célja az Európai Unió és hazánk 530 millió forintos támogatásával megvalósuló projektnek.

2023. December 04. 05:00, hétfő | Helyi

HOMÁLYOSAN EMLÉKEZTEK A TANÚK

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal 47 éves karcagi férfivel szemben, aki egy ütéssel ölte meg idős áldozatát a karcagi kocsma előtt.

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás.