Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Január 07. 14:24, csütörtök | PR

Így lesz egyszerű az irodában az év eleji készletfeltöltés

Így lesz egyszerű az irodában az év eleji készletfeltöltés

Az év végi leltárt már lezárták a cégek, de a készletfeltöltés átcsúszik az új évre a számlákat könyvelése miatt.

Ne kezd az évet szaladgálással, inkább rendelj mindent egy olyan cégtől, mint az Inkton, ami az összes irodai szükségletedet kezeli.

Mindegy, hogy kicsi vagy nagy, nagyjából azonos szükségletek jelentkeznek jelentkeznek minden iroda feltöltésekor. A különbség csak a mennyiségekben mutatkozik. Érdemes olyan céggel kezdeni, mint az Inkton, mert egy helyen tudod beszerezni mindazt, ami az iroda üzemeltetéséhez kell, és mindazt, amire a munkatársaidnak szüksége lehet az évkezdéshez.

Tintapatronok minden mennyiségben

Az egyik problémás tétel az iroda feltöltésénél a tintapatron lehet. Nem csupán az új patronok rendelése a probléma, hanem a kiürült patronok kezelése is. Az Inkton raktárról szállít többszáz tintapatront és kelléket, emellett pedig elszállítja a kiürült tonereket. Így a veszélyes hulladéknak minősülő tintapatronok kezelése nem az irodát terheli.

Irodaszerek

Találni olyan cégeket, amik a tintapatronok forgalmazása mellett irodaszereket is tartanak, így egyben letudható a szükséges papír, írószer, naptár és egyéb irodaszer beszerzése, ami nagyban meg tudja könnyíteni az évkezdést.

Konyhai és háztartási gépek

Szinte minden irodában találni kávéfőzőt, vízforralót, vagy az iroda takarításához szükséges gépeket és eszközöket. Szerencsére ezek viszonylag ritkán szorulnak cserére, de ha úgy alakul, hogy az új évet ilyen jellegű beszerzéssel kell kezdeni, az Inkton akkor is remek partner. Raktárról azonnal szállít többféle készüléket, illetve tisztítószert vagy takarító eszközt is, így egy rendelésbe kerülhet minden az irodaszerek és a tonerek mellé.

Juttatások a dolgozóknak

Sok helyen a dolgozóknak nyújtott juttatások része lehet olyan tétel is, mint az ásványvíz és kekszek, rágcsálni valók, amik segítenek egy hosszú napot végig csinálni az irodában. Ha olyan beszállító partnert választasz, mint az Inkton, akkor erről a tételről is le van a gond, hiszen az online bolt kínálatában sokféle apróság megtalálható.

Érdemes az évkezdést jobb szervezéssel egyszerűbbé tenni, és ennek része lehet olyan új beszállítók és partnerek keresése, amik egy helyen biztosítják

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.