Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Január 30. 08:28, szombat | Helyi

II. Félévre készülnek

II. Félévre készülnek

Mester Anikó, a KÁAMI Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény vezetője szerint szerencsés volt az évkezdet, s a 2. félévre is készülnek már.

A szünet alatt teljes mértékű fertőtlenítés volt az iskolában, így január 4-én nagyon kevés hiányzó gyermekkel indultak. A szorgalmi feladatát is mindenki elvégezte és a félév vége előtt még van javítási lehetősége mindenkinek.


A nyolcadikosokra nagy teher hárul, életük első fontos döntését kell meghozniuk a pályaválasztásról. Ehhez nagyon sok segédanyagot kaptak, sokat beszélgetnek velük a pedagógusok is és tájékoztatják a szülőket a lehetőségekről.


A második félév fontos feladata a leendő elsősök beiskolázása. Az óvodásoknak Mikulás előtt küldtek egy tájékoztató anyagot az iskolákról, ebben a színezőt kaptak másodikosoktól és egy ajándékkal is kedveskedtek. A farsangi időszakban is terveznek hasonló kiadványt a nagycsoportosoknak. Az iskolavezető bízik abban, hogy a tavaszi időszak már lehetőséget ad arra, hogy az iskolát személyesen is meglátogathassák az óvodások és szüleik.

Ahogy a szabályok engedik, sportprogramokat is tartanának a kicsikkel közösen, mert nagyon fontos lenne, hogy a képet kapjanak arról mi vár rájuk az iskolában, illetve a szülők személyesen találkozzanak a pedagógusokkal. Most a fogadóórák és a szülői értekezletek és online formában történnek.

Címkék: káami

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.