Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Március 17. 12:00, vasárnap | PR

Ingyenes hallásszűrés

Ingyenes hallásszűrés

Március 23-án Püspökladányban kerül sor a szűrésre, de várják a környező települések lakosait is!

Ingyenes hallásszűrésre és fül-orr-gégészeti vizsgálatokra, tanácsadásra várjuk a lakosságot március 23-án a püspökladányi egészségügyi központban. A hallásproblémák megelőzése és a környezeti zajok okozta problémákra való figyelem felhívása érdekében az egészségügyi központ és az Acusticus Halláscentrum ezen a napon gyerekeket és felnőtteket egyaránt vár rendhagyó szűrésére, amelyen a gyerekeket ajándékokkal is meglepjük.

A szűrésre március 23-án - szombaton – 9-től 13 óráig várnak mindenkit (Püspökladányból és a környező településekről), aki úgy érzi, gondja van a hallásával, nem érti mások beszédét vagy túl hangosan kell hallgatnia a tévét, rádiót.

A szűrőnap során fül-orr-gégészeti vizsgálaton és hallásszűrésen, illetve hallásproblémákkal, időskori nagyothallással, fülzúgással kapcsolatos tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők a rendelőintézet első emeletén.

A szűrés elsősorban a megelőzés miatt fontos, ma Magyarországon ugyanis körülbelül minden tizedik embernek károsodott a hallása. Akik nem értik pontosan, mit beszélnek mások, nem hallják a tévét, a telefont, idővel elszigetelődnek, magányossá válnak. Pedig a halláskárosodások egy része – ha időben felismerik – kezelhető.

A szűrőnap célja, hogy az óvodáskorúaktól a nyugdíjasokig minél többen eljussanak olyan hallásvizsgálatra, amelyet szakemberek végeznek megfelelő eszközökkel, kulturált környezetben – díjmentesen.

További információk:
20-971-4490
info@halldahangot.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.