Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Január 07. 14:09, csütörtök | PR

Irodabérlés? Megéri-e ez nekünk?

Irodabérlés? Megéri-e ez nekünk?

Manapság hitelek tömkelege áll rendelkezésünkre, a legkülönbözőbb felhasználási módozatokhoz. Ezek közül is kiemelkedően népszerűek a lakáshitelek, ingatlanhitelek, illetve a szabad felhasználású kölcsönök.

Érdemes-e belevágnunk az irodabérlésbe úgy, hogy ahhoz hitelhez kell folyamodnunk?

Családi és üzleti lehetőségek

Az utóbbi években szinte példátlan, sosem látott módon indultak meg a hitellehetőségek, leginkább azok számára, akik családalapításban, házépítésben, vagy vásárlásban gondolkoztak. Ennek természetesen megvannak a maguk szigorú szabályai, hiszen a kedvező kondícióknak ára van. Ugyanakkor emellett is rendkívül vonzó opciót kínáltak és kínálnak, hiszen adott esetben akár az is előfordulhat, hogy a teljes hitelösszeg törlesztésre elengedésre kerül.

Ez azok számára, akik gyermekvállalást terveznek egy szinte kihagyhatatlan lehetőség, ugyanakkor az ingatlanpiacnak ugyanolyan fontos szereplői azok, akik üzleti célból vásárolnának, vagy bérelnének irodát. Akik ezt az utat választják, azok „egyszerű” banki kölcsönökből és egyéb forrásokból teremthetik legkönnyebben elő a szükséges összeget. Sok esetben az ingatlankezeléssel foglalkozó cégek is kedvező ajánlatokkal rendelkeznek, mint ahogy pl. az In-Management is.

Kedvező kölcsönopciók

A bankok és hitelintézetek által biztosított hitellehetőségek szinte végeláthatatlan kínálatot képeznek a piacon. Számos különböző konstrukció, hitelösszeg, törlesztési lehetőségek és még sorolhatnánk. Az ingatlanok, irodák bérlésére/vásárlására igénybe vehető legkedvezőbb hitelek elsősorban céges vagy üzleti hitelek, ugyanakkor a szabad felhasználású személyi kölcsönöket is megfontolhatjuk.

Előfordulhat, hogy az ügyintézést gyorsan, rövid időn belül végre kell hajtanunk, hiszen a kereslet a kiadó irodák piacán is hatalmas. A banki ügyintézés manapság meglehetősen gyorsan lezajlik, így ez sem vethet gátat a kiszemelt ingatlan megszerzése elé. Nem kell mást tennünk, mint kiválasztanunk a nekünk legmegfelelőbb konstrukciókat.

Ugyanakkor, ha vásárlásra adjuk a fejünket, érdemes lehet körülnézni az ingatlanokkal foglalkozó cégek oldalain is, akik a saját portfóliójukban kínált irodákat kedvező részletfizetési lehetőségekkel kínálják megvételre, szinte minimális kamattal. De mégis miért éri ez meg nekik és legfőképpen nekünk?

Mindenki jól jár

Az ingatlanpiac kínálati oldalához tartozó modern cégek esetén egyre gyakoribb megoldás az, hogy saját ingatlanjaikat kínálják bérbeadásra, vagy eladásra. Ez egyrészt garantálja a megbízható ügyemenetet, másrészt az ingatlan minőségére is garanciát jelent. Épp ezért kedvező az ilyen cégek által kínált részletfizetési lehetőség, mely a saját ingatlanjaikra vonatkozik.

Ez egyrészt részükről is jó lehetőség, hiszen a kedvező ajánlatoknak köszönhetően könnyebben értékesíthetik ingatlanjaikat. Másrészről a vásárlói oldal is jól jár, hiszen az említett üzleti modellnek köszönhetően jóval barátságosabb kondíciókkal juthat lakáshoz, irodához. Az ilyen, úgynevezett „win-win” helyzeteket, melyek mindkét fél számár előnyökkel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.