Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Október 14. 05:01, péntek | Helyi

ISMÉT AKCIÓBAN A DRÓN

ISMÉT AKCIÓBAN A DRÓN

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság drónkezelője és a helyi rendőrkapitányságok munkatársai a közlekedésbiztonság javítása érdekében célzott ellenőrzéseket foganatosítanak megye szerte, kiváltképp a balesetveszélyes helyszíneken.

Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 29-én délelőtt ismételten a 4-es számú főút és 4206-os számú út kereszteződésében, többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legbalesetveszélyesebb közlekedési csomópont Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Az egyenruhások két óra leforgása alatt 7 szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben. A szabálysértések elkövetését a légtérből drónnal rögzítették.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.