Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 19. 10:11, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Ittasan vezettek, kiszűrték a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőrök

Ittasan vezettek, kiszűrték a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőrök

A rendőrség eljárást indított az ittas gépkocsivezetőkkel szemben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai az elmúlt heti ellenőrzések során hét ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.
A rendőrség három esetben szabálysértési eljárást kezdeményezett, míg négy gépkocsivezető ellen járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást.
Mindannyiunk közös érdeke, hogy minél kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a járművezetők figyelmét az ittas vezetés veszélyeire és nyomatékosan kéri, hogy a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt.
...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.