Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Február 16. 14:00, szombat | PR

Jelentkezés szépségversenyre!

Jelentkezés szépségversenyre!

Az idén már 18. alkalommal megrendezésre kerülő Nagykunság Szépe szépségversenyre március 29-ig jelentkezhetsz. De nem érdemes halogatni!

Kedves Érdeklődő Lányok!

Gondolkodtatok már azon, hogy milyen különleges kalandban lehet annak része, aki elindul egy szépségversenyen? Ezt legalább egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia!

Itt az alkalom, hogy bepillanthass egy szépségverseny kulisszái mögé, testközelből tapasztald meg a koreográfia betanulásának menetét, hogy megismerd a profi sminkesek és fodrászok munkáját, és a legfontosabb, hogy főszereplőként vegyél részt egy nagy hagyományokkal rendelkező, sztárvendégeket, hírességeket felvonultató rendezvényen.

Évről évre megszokott már, hogy az eredményhirdetést követően egyetlen versenyző sem megy haza üres kézzel, persze a legnagyobb segítségre a szépségkirálynőnek és udvarhölgyeinek lesz szüksége, ha a díjakat szeretnék majd hazajuttatni.

A verseny szervezői 16-25 év közötti lányok jelentkezését várják. Most is azt szeretnék, hogy minél több új versenyző mutatkozhasson be a színpadon, ezért a döntőbe kerülésnél előnyt élveznek a korábbi Nagykunság Szépe szépségversenyeken még nem szerepelt jelentkezők.

A 2012-es év Nagykunság Szépe és udvarhölgyei

A 18. Nagykunság Szépe szépségverseny 2013. április 27-én, szombaton kerül megrendezésre Karcagon Déryné Kulturális Központban. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet Nagy Bana Zsanettnél a zsanettmodell@gmail.com e-mail címen 2013. március 29-ig. Információ: 06(30)394-4127

A rendezvény fővédnöke: Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter
Rendező: Karcag Város Önkormányzata

Híradások, online közvetítések, riportok, sztárvendégek, fotók korábbi szépségversenyekről itt, a legutóbbi Nagykunság Szépe választás képei lent.

- InfoKarcag -

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat