Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Április 18. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti - fotó: facebook.com/jonnydeppfanpage

Johnny Depp és a rockgitáros Jeff Beck közös albumon dolgozik

Johnny Depp és a rockgitáros Jeff Beck közös albumon dolgozik

Johnny Depp arra biztatja az otthoni karanténban élő rajongóit, hogy ne hagyják magukat, legyenek kreatívok, alkossanak valamit, ahogy ő is teszi: most éppen egy közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal.

A The Guardian cikke szerint a hollywoodi sztár és 75 éves zenész kollégája az új lemezről szóló bejelentéssel egyidejűleg az Isolation című John Lennon szám feldolgozását is közzétette. Beck úgy fogalmazott, hogy a mostani nehéz napokban, és a valóságos elszigeteltségben, amiben az emberek élnek, itt volt az ideje a klasszikus Lennon-szám feldolgozásának.

Depp a közelmúltban csatlakozott az Instagramhoz, és pillanatok alatt csaknem kétmilliós követőtábora lett.

A sztár bejegyzésében arra biztatott mindenkit, hogy ne adják át magukat "a karantén pokoli monotóniájának", hanem legyenek kreatívok a válság idején is. "Alkossatok valamit, amivel magatoknak vagy másoknak használtok a jövőben. Csináljatok bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy feldobhatja valaki napját. Rajzoljatok, olvassatok, fessetek, tanuljatok, készítsetek filmet a telefonotokkal, játsszatok egy hangszeren, amin tudtok, és ha nem, hát tanuljatok meg" - üzente Depp.

A színész már korábban is foglalkozott zenével, 2015-ben alapította a Hollywood Vampires rockegyüttest Alice Cooper és az Aerosmith gitárosa, Joe Perry társaságában.

Depp legutóbbi filmje, a Waiting for the Barbarians, amely J. M. Coetzee regényéből készült Mark Rylance és Robert Pattinson közreműködésével, a tavaly őszi fesztiválszezonban mutatkozott be világszerte, de mozikba még nem került. Minamata című drámájának premierje pedig, amelyben Bill Nighyval szerepel együtt, idén ősszel lenne. Közben a Legendás állatok és megfigyelésük című film 3. epizódjának forgatását, amelyben szintén dolgozott volna, el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.