Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 27. 08:47, péntek | Helyi
Forrás: KARCAG TV

JÓKAI OVISOKÉ EGY ÉVIG A KUPA

JÓKAI OVISOKÉ EGY ÉVIG A KUPA

A Madarász Imre Egyesített Óvoda testnevelési munkaközössége idén is megtartotta a Városi Sportcsarnokban az óvodák közötti ügyességi versenyt, a Kelj fel Jancsit!, ahol most a Jókai ovisok hozták el a serleget.

Gyulainé Nagy Zsuzsanna munkaközösség vezető szerint a szülők is nagy örömmel kapcsolódnak be ebbe a játékos versenybe és erősítik a gyermekeik csapatát. Küzdenek, sírnak és együtt nevetnek a kicsikkel egy-egy sikeres vagy épp sikertelenül végrehajtott feladat után.

A nemes versenyben nyolc gyermek és négy szülő vesz részt óvodánként. A kilenc ügyességi feladatot most a leggyorsabban a Jókai úti óvodások teljesítették, így egy évig ők őrzik az azért járó serleget.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.