Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Február 25. 05:00, szombat | Helyi

JÓL HALAD A KIVITELEZÉS

JÓL HALAD A KIVITELEZÉS

Szepesi Tibor polgármester, valamint a Karcag Városi Önkormányzat képviselő-testületének FIDESZ-KDNP frakciójának tagjai megtekintették a milánói világkiállítás pavilonjának folyamatban levő munkálatait.

Ahogyan Szepesi Tibor polgármester elmondta, számos projektet igyekeztek bemutatni az elmúlt időszakban, hogy milyen ütemben haladnak a város fejlesztései.

-A mai alkalommal a milánói pavilont nézhettük meg. Szembetűnő, hogy ütemesen és a terveknek megfelelően halad az építkezés. Jelenleg a föld felszíne alatti munkálatok zajlanak, ahol olyan kiszolgáló helyiségek kapnak majd helyt, amelyek elengedhetetlenek a pavilon működéséhez. Így ruhatár, szociális blokkok, irodák, kazánház és így tovább. Az építkezés fázisát tekintve a várható befejezés időpontja 2023 őszére tehető. Az elkészülte után várhatóan kulturális egységként fog üzemelni.

Azt szeretnénk és azon dolgozunk, hogy olyan meghatározó része legyen a városnak, a térségnek és akár az országnak is, amelyben a kunok múltjával, a jelenével és a jövőjével kapcsolatos bepillantást engedélyez majd az ide látogatók számára-mondta el a városvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.