Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Június 11. 16:51, kedd | Helyi

Jól szerepeltek a versenyeken

Jól szerepeltek a versenyeken

Tavaly a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola jól teljesített az országos kompetencia mérésen 100-ból a 27. helyen végzett.

Tavaly a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola jól teljesített az országos kompetencia mérésen 100-ból a 27. helyen végzett, s most is sikerült ezt a szép helyet megtartani - tudtuk meg Földváriné Simon Ilona iskolaigazgató szerint sok felkészülés van e mögött.
A Tiszántúli Református Egyházkerületben 34 iskola van, s ezek közül az első helyen áll a refi. A TOP 100- as lista még nem készült el, de az iskolavezető szerint a tavalyi országos eredményt sikerült megtartani, az első 30 közé várja a refit. Azt is elmondta, ez az eredmény több éves pedagógusi felkészítő munka eredménye, hiszen a tehetséggondozás kiemelt helyen van az iskolában elsőtől nyolcadikig.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 09:31, csütörtök | Helyi

Mozdulj család

Mozdulj család! néven tartotta közösségi napját  Györffy István Katolikus Általános Iskola alsós munkaközössége tanulói részére.

2019. Június 20. 09:29, csütörtök | Helyi

Sokan pihennek Karcagról is Hajdúszoboszlón

Kiemelt turisztikai térség lett az alföld ezen része. Akár a Tisza tó akár Berekfürdő de természetesen a karcagiak körében már évtizede Hajdúszoboszló a kedvencek közé tartozik.

2019. Június 20. 09:28, csütörtök | Helyi

Már jegyezhető az Állampapír Plusz

Már jegyezhető a magyar állampapír plusz (MÁP plusz), az új lakossági állampapír 5 éves futamidő alatt folyamatosan emelkedő magas hozamot kínál -

2019. Június 20. 09:27, csütörtök | Helyi

Pápával találkoztak a Karcagiak

Ferenc pápa csíksomlyói látogatása alkalmából a Rákóczi Szövetség együttműködésében a Miniszterelnökség egyházi ügyekért felelős államtitkárságával utazási pályázatot hirdetett,