Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. December 16. 09:00, vasárnap | Helyi

Jótékony Cent--rumba

Jótékony Cent--rumba

Jótékony Cent--rumba koncertre várta a zenekedvelőket a KSZC pénteken este a Dérynébe.

Jótékony Cent--rumba koncertre várta a zenekedvelőket a KSZC pénteken este a Dérynébe. A megjelenteket Pardi Sándor főigazgató trombita szólóval köszöntötte, majd elmondta, ő az est ötletgazdája, mert a KSZC intézményeinek rendezvényeit járva látta milyen örömmel zenélnek együtt tanárok és diákoké, így alakították ki a ma este műsorát is.

Jó példával járt elől a főigazgató is, hiszen megtanult szaxofonozni és több dalt el is játszott a jelenlévőknek, s duettben pedig egyet Plósz Csillával, a KÁIAMI igazgatónőjével közösen. Az esten felléptek a tagintézmények alkalmi együttese, szólistái is, az estet a KSZC alkalmi kórusa zárta, Kiss László tanár úr szólójával. A koncertere a belépő ingyenes volt, de a szervezők adományokat gyűjtöttek a Kátai Gábor Kórház számára, melyet Nagyné László Erzsébet főigazgató köszönt meg az intézmény nevében.

Pardi Sándor főigazgató megígérte, a Cent-rumba estnek lesz folytatása, hiszen a KSZC intézményeibe is elmennek örömzenélni az est fellépői, s mindenhol adományt is gyűjtenek majd. (Daróczi Erzsébet)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.