Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2021. December 04. 09:38, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

JUTALMAZTÁK A LEGJOBBAKAT

JUTALMAZTÁK A LEGJOBBAKAT

A Karcagi Rendőrkapitányság ,,Mit jelent számomra a karácsony?” címmel rajzpályázatot hirdetett.

A Karcagi Rendőrkapitányság a roma kisebbségi önkormányzatokkal való együttműködés keretében meghirdetett rajzpályázatra a helyi Szent-Pál Marista Általános Iskolából, a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményéből, a Kunmadarasi Általános Iskolából, valamint a Tiszabői Általános Iskolából érkeztek be a pályaművek.

A beküldött rajzok közül minden intézmény első három helyezettje ajándékcsomagban részesült, melyet Dr. Karsai Lajos r. alezredestől, a Karcagi Rendőrkapitányság vezetőjétől személyesen vehettek át a nyertesek a rendőrkapitányságon.

Az átadó ünnepségen a Tiszabői Általános Iskola tanulói nem tudtak részt venni, részükre az iskola rendőre személyesen szállította ki az ajándékcsomagokat. A diákok boldogan vették át az ismeretfejlesztő könyveket, kifestőket, írószereket, logikai játékokat tartalmazó csomagokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.

2024. Május 10. 15:24, péntek | Helyi

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon nyolc körözött személyt fogtak, és egy ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Május 10. 15:00, péntek | Helyi

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók most őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Május 10. 11:00, péntek | Helyi

AGRÁRFÓRUM KUNMADARASON

Újabb Agrárfórumra került sor, ezúttal Kunmadarason. Az eseményen részt vett Jakab István, a MAGOSZ elnöke is.