Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: karcag tv

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

A vád szerint a jelenleg 22 éves férfi előbb 2022. október 3. napján az esti órákban Tiszaföldváron keveredett szóváltásba egy másik férfival, melynek során a sértettet több alkalommal ököllel arcon ütötte, majd megrugdosta. A sértettnek a bántalmazás következtében 2 foga kiesett.

Ezt követően a férfi 2023. április 16. napján a hajnali órákban megjelent egy 64 éves, mozgásszervi panaszokkal küzdő férfi cibakházi ingatlanánál. A vádlott az udvarra bement, a ház ajtaján bekopogott illetőleg a sértetettnek bekiabált. A sértett erre a férfit a ház előterébe beengedte, ahol a vádlott Frontin gyógyszert kért az idős férfitól, melynek a sértett többszöri kérés ellenére sem tett eleget, ezért az elkövető őt a földre lökte majd ököllel, illetve a helyszínen talált 27 cm nagyságú kalapáccsal több alkalommal megütötte a sértettet, miközben folyamatosan a gyógyszert követelte tőle. A férfi a bántalmazással végül a sértett segélykiállításai hallatán hagyott fel, majd a helyszínről távozott. Az idős férfi a bántalmazás következtében törésekkel és zúzódásokkal járó súlyos sérüléseket szenvedett el.
Azügyészséga vádiratában a fiatal férfival szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt. Az ügyben a Kunszentmártoni Járásbíróság fog döntést hozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:00, szerda | Helyi

NÉPSZERŰ A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS

Páratlan helyszínen páratlan kiállítás, valószínűleg ez a párosítás a siker titka.

2024. Május 15. 11:25, szerda | Helyi

Leégett egy garázs Kenderesen

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton.

2024. Május 15. 11:00, szerda | Helyi

ELKEZDŐDÖTT A KIVITELEZÉS

Elkezdődött a szennyvíz-gerincvezeték kiépítése a Baross utcában. A helyszínen Karcagi–Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője adott bővebb tájékoztatást a fejlesztésről televíziónknak.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

BESZÁMOLÓT TARTOTTAK

A tavaszi pedagógiai program keretén belül tartottak beszámolót arról, hogy milyen eredménnyel zárult a Kunok útját járva elnevezésű nevelési, személyiségfejlesztési projekt.