Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2022. Május 10. 05:05, kedd | Helyi
Forrás: Kisújszállás Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság

KAMION BALESET KISÚJSZÁLLÁSNÁL

KAMION BALESET KISÚJSZÁLLÁSNÁL

Takarmányt szállító külföldi kamion szenvedett balesetet ma délelőtt Kisújszállás közelében a 4. sz. főút 150. km szelvényében.

A nyergesvontató a felüljáróról lehaladva áttért a menetirány szerinti baloldalra és a szalagkorlátot átszakítva az út menti árokba hajtott, majd oldalára borult.

A helyszínre több mentőautót, mentőhelikoptert és a kisúji, valamint a karcagi tűzoltókat riasztották. A kiérkező tűzoltóink a jármű fülkéjében lévő sérült gépkocsivezető mentését kezdték meg. Kiszabadításához előbb a járművet körülvevő bokrokat kellett eltávolítani.

Ezután került sor a Scania vontató szélvédőjének kivágására, mert a vezetőt másképpen kimenteni nem lehetett. A járművezető súlyos sérüléseket szenvedett. Őt a mentőknek átadtuk.

A műszaki mentés idején előbb félpályás útzár, míg a mentőhelikopter érkezésekor teljes útzár volt érvényben. Az anyagi kár jelentős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.