Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Szeptember 22. 15:57, csütörtök | Helyi

Karcag NEM kér a migránsokból

Karcag NEM kér a migránsokból

Ma délelőtt a Fidesz Karcagi Szervezete aláírást gyűjtött a kötelező betelepítés ellen a karcagi piacon.

A standnál Karcagi Nagy Zoltán önkormányzati képviselővel beszélgettünk az október 2-ai népszavazáson való részvétel fontosságáról. A városatya elmondta, hogy a lakosság véleményéből egyértelműen kiderül:

Karcag NEM kér a migránsokból, a város nem ért egyet a kötelező betelepítési kvótával. Mindenkit arra buzdított, hogy az ország védelme, és a saját érdekünkben is el kell menni és NEM-el szavazni október 2-án.


A helyszínre látogatott Fodor Csaba is, a Nézőpont Intézet ügyvezetője, akit a migrációs helyzetről, a népszavazásról, a pártok kampányáról, a közvélemény-kutatások eredményeiről kérdeztünk. Megtudtuk, hogy a közvélemény-kutatásokból egyértelműen kiderül, hogy a magyar emberek nem szeretnék és elutasítják a kötelező betelepítési kvótát.

Ha kíváncsiak a szakértő véleményére és elemzésére, akkor nézzék a Karcag Televízió adását!

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.