Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 08. 18:37, péntek | Helyi

Karcag Televízió vendége volt Karcagi-Nagy Zoltán

Karcag Televízió vendége volt Karcagi-Nagy Zoltán

A legutóbbi soros testületi ülésen elfogadták városunk idei költségvetését.

A legutóbbi soros testületi ülésen elfogadták városunk idei költségvetését. A témával kapcsolatban a Karcag Televízió vendége volt Karcagi-Nagy Zoltán önkormányzati képviselő, a Pénzügyi, Fejlesztési és Mezőgazdasági Bizottság elnöke.

A képviselő többek között beszélt a várost érintő pályázatokról, beruházásokról, a kötelező és önként vállalt feladatokról, valamint a milánói pavilon Karcagon való újjáépítéséről, amely még az idén megkezdődik. Interjúnkat megnézhetik a Karcag Televízióban. - Balogh Andrea -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.