Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2019. Február 08. 18:37, péntek | Helyi

Karcag Televízió vendége volt Karcagi-Nagy Zoltán

Karcag Televízió vendége volt Karcagi-Nagy Zoltán

A legutóbbi soros testületi ülésen elfogadták városunk idei költségvetését.

A legutóbbi soros testületi ülésen elfogadták városunk idei költségvetését. A témával kapcsolatban a Karcag Televízió vendége volt Karcagi-Nagy Zoltán önkormányzati képviselő, a Pénzügyi, Fejlesztési és Mezőgazdasági Bizottság elnöke.

A képviselő többek között beszélt a várost érintő pályázatokról, beruházásokról, a kötelező és önként vállalt feladatokról, valamint a milánói pavilon Karcagon való újjáépítéséről, amely még az idén megkezdődik. Interjúnkat megnézhetik a Karcag Televízióban. - Balogh Andrea -

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 24. 09:35, szombat | Helyi

Suzuki zenei koncert volt

A Nagykunsági Kulturális Napok keretében a Déryné Kulturális Központban adott hangversenyt a nemzetközi Suzuki zenei táborban és mesterkurzuson résztvevők csapata.

2019. Augusztus 21. 20:24, szerda | Helyi

Horgászverseny

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál.

2019. Augusztus 19. 16:10, hétfő | Helyi

Kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében

A Déryné Kulturális Központban a Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma egykori diákjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében.

2019. Augusztus 19. 09:03, hétfő | Helyi

Nagyné László Erzsébet tájékoztatója

Az utóbbi egy hónapban több alkalommal a médiában megjelent, személyemet – és mára már részben a Kátai Gábor Kórház dolgozóit is - negatívan érintő hírekkel összefüggésben az alábbi tájékoztatást adom: