Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2021. Június 16. 08:56, szerda | Helyi

KARCAGI VÁLLALKOZÁSOKNAK IS SEGÍTETT AZ ADÓCSÖKKENTÉS A COVID ALATT

KARCAGI VÁLLALKOZÁSOKNAK IS SEGÍTETT AZ ADÓCSÖKKENTÉS A COVID ALATT

Ezermilliárd forintnyi adócsökkentés a magyar covid-válság mérlege. Mintegy ezermilliárd forintnyi adócsökkentésről döntött a kormány válaszként a koronavírus-válságra

A támogatások, a hitelmoratórium, a 13. havi nyugdíj visszaállítása mellett mintegy ezermilliárd forintnyi adócsökkentésről döntött a kormány válaszként a koronavírus-válságra.

A járvány első hullámában hozott könnyítések több mint 360 ezer ember munkájának, több karcagi vállalkozás megtartását segítették, és több milliárd forintot hagytak az érintetteknél. Az első intézkedések között több mint 151 ezer kisadózó vállalkozás tételes adója alá tartozó (katás) cég adószámlájáról törölt négyhavi közterhet az adóhivatal. 2020 márciusától a járványnak leginkább kitett ágazatokban, a munkavállalók bére után is jelentős adókedvezmény járt.

Ezen kormányzati intézkedések is elsősegítették a karcagi vállalkozások fennmaradását

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.