Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2021. Február 22. 16:32, hétfő | Helyi
Forrás: szoljon.hu

Karcagon és Kunmadarason is lopott, volt, hogy a tyúkokat is elvitte

Karcagon és Kunmadarason is lopott, volt, hogy a tyúkokat is elvitte

A rendőrségre még 2020. november és 2021. január hónapokban több kunmadarasi és karcagi bejelentés érkezett lopás miatt.

A sértettek elmondták, hogy ismeretlen személy értéktárgyakat tulajdonított el otthonaikból. Volt, akitől különböző szerszámgépeket, porszívót, akadt olyan, akitől hegesztő trafót, laptopot, de olyan károsult is bejelentést tett, akinél kétszer is járt illetéktelen és az óljából a tyúkokat vitte el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a rendőrség nyomozást rendelt el.

Legutóbb február 18-án egy karcagi lakos tett bejelentést, mert február 17-én 20 óra és február 18-án 15 óra között ismeretlen személy a lakóháza udvarára bement, és onnan a lezáratlan kerékpárját eltulajdonította.

A rendőrök összefüggést találtak a kunmadarasi bűncselekmények és a karcagi eset között, majd megalapozottá vált a gyanú arra, hogy a jogsértéseket egy kunmadarasi lakos követte el. Az egyenruhások elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra a 32 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt beismerő vallomást tett – írja a police.hu.

A nyomozók kutatás során az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a gyanúsított őrizetbe vételéről határoztak, és a későbbiekben indítványozták letartóztatását.

A férfi nem ismeretlen a nyomozók előtt, néhány napja hírportálunk is beszámolt arról a két lopásról, amit a megalapozott gyanú szerint, a kunmadarasi illetőségű férfi Fegyverneken követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 21:17, csütörtök | Helyi

Kisebb esetek szerdán

Csekély súlyosságú káresemények történtek a hét közepén megyénkben.

2021. Február 25. 21:00, csütörtök | Helyi

Közös volt a zsákmány, ketten vittek egy biciklit 

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket.

2021. Február 25. 20:58, csütörtök | Helyi

A lopás feltételezett elkövetőjének csuklóján még aznap kattant a bilincs

A szépkorút megkárosító nőt a törökszentmiklósi nyomozók őrizetbe vették.

2021. Február 25. 18:44, csütörtök | Helyi

A kommunizmus áldozatainak emléknapja

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja megtartását a Magyar Köztársaság Országgyűlésének 2000. június 13-án elfogadott 58/2000. (VI. 16.) sz. határozata rendelte el.