Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Április 26. 19:12, szerda | Helyi

Kátai Bál Galériával!!!

Kátai Bál Galériával!!!

A „Nemesíteni, jobbítani az emberi életet!” ez a dr. Kátai Gábor idézet volt a mottója a Kátai Gábor Alapítvány szombati jótékonysági estjének.

A Szentannai Középiskola és Kollégium Aulájában megtartott bál kezdetén már elindult az adományok átadása, hiszen az előzetes felajánlások köszönhetően mind a 20 osztály kapott egy új televízió készüléket.

Ezeket dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter sorsolta ki, aki korábban ötletként vetette fel a tévécserét. Mivel nem egyformák voltak a készülék, ezért sorsolással dőlt el, melyik osztály melyiket kapja. A bálon a Kátai Medi-Song kórus és a kórház dolgozói adtak vidám műsort.

A rendezvény tiszta bevételét a Kátai Gábor Kórház belső parkolóhelyeinek kialakítására, a park rendezésére kívánják majd fordítani. Vacsora után hajnalig szólt a talpalávaló, közben volt tombolasorsolás és jótékony árverés is festményekre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.