Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Május 25. 17:02, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Katalizátor-tolvajokat fogtak

Katalizátor-tolvajokat fogtak

Katalizátorok levágásával gyanúsítanak két külföldit a zuglói rendőrök.

Több utcán parkoló autó katalizátorát lopták el Budapest XIV. kerületében 2021. május 20. és 22. között – közölte a rendőrség.

A zuglói rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésbe hoztak egy külföldi rendszámú autót, amire körözést adtak ki. A körözés alapján a kocsit a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei megállították, és az intézkedés során az autó csomagterében összesen kilenc katalizátort találtak. A járműben utazó két bolgár állampolgárságú férfit előállították, és átadták őket a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársainak.

A rendelkezésre álló adatok szerint a külföldiek Budapest VI., VIII. és X. kerületében is loptak katalizátorokat. A nyomozók a 46 és 21 éves bolgár állampolgárt háromrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A zuglói nyomozók vizsgálják, hogy a két elkövető a további hat katalizátorlopással összefüggésbe hozható-e.

Címkék: katalizátor, tolvaj, Zugló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.